macOS Monterey saat kaçta çıkacak?

24.10.2021
Okuma Süresi: 3 dakika
A+
A-

Apple’ın geliştirdiği macOS 12 Monterey, yarın son haliyle açılacak.Peki saat kaçta?Detaylar haberimizde…

Apple’ın Mac bilgisayarları için geliştirdiği yazılımın yeni sürümü olan macOS Monterey, Apple’ın açıklamasına göre 25 Ekim’de tüm dünyada güncellemeye açılacak.Apple bu haberi geçtiğimiz haftalarda yaptığı Unleashed adlı etkinlikte açıklamıştı.Peki Türkiye’de saat kaçta güncellemeye açılacak?Detaylar haberimizde…

macOS Monterey saatleri;

Hem geliştiriciler hem de kullanıcılar Apple’ın macOS yazılımının yeni özelliklerini kullanmak için güncellemeyi yapacaklar.Ayrıca yeni güncelleme Unleashed etkinliğinde tanıtılan M1 Pro ve M1 Max işlemcili MacBook Pro’ların çentikli ekranının uygulama desteklemeleri güncellemeleri de güncellemede bulunuyor.

Öncelikle şunu söylemeliyiz ki gelen saat bilgisi Apple’ın resmi açıklaması değil.Ancak çeşitli tahminlere göre geçmiş yazılımların yayınlama saatlerinden ortalama bir zaman çıkartılarak çeşitli tahminler ortaya sürüldü.Apple’ın resmi açıklamasına göre macOS 12 Monterey dünyada 25 Ekim olarak açıklasa da Doğu Yarımküre’de bulunan bazı ülkeler için tarih 26 Ekim olarak gözüküyor.Çünkü bu ülkelerde saat olarak gece yarısından sonra güncelleme gelecek.

Peki tahminlere ve ortalamaya göre saat kaçta Türkiye’de yayınlanacak.Çeşitli tahminlere ve ortalamalara göre Türkiye’de 25 Ekim Pazartesi günü Saat 20:00‘da güncelleme yayınlanacak.

Apple’ın geliştirdiği macOS 12 Monterey yazılım ile hangi özellikler geliyor.Yeni gelecek özellikleri okumak için TIKLAYIN.

Tahmini yayınlama saatleri;

Auckland, Yeni Zelanda — ertesi gün 06:00 NZDT
Anchorage, Alaska — 09:00 AKDT
Berlin, Almanya — 19:00 CEST
Cape Town, Güney Afrika — 19:00 SAST
Chicago, Illinois — öğlen 12:00. CDT
Cupertino, Kaliforniya — 10:00 PDT
Delhi, Hindistan — 22:30 IST
Denver, Colorado — 11:00 MDT
Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri — 21:00 GST
Halifax, Kanada — 14:00 ADT
Helsinki, Finlandiya — 20:00 EEST
Hong Kong — Ertesi gün saat 1:00 HKT
Honolulu, Hawaii — 07:00 HST
İstanbul, Türkiye — 20:00 TRT
Jakarta, Endonezya — Ertesi gün 12:00 gece yarısı WIB
Londra, Birleşik Krallık — 18:00 BST
Moskova, Rusya — 20:00 MSK
New York, New York — 13:00 EDT
Paris, Fransa — 19:00 CEST
Perth, Avustralya — ertesi gün saat 1:00 AWST
Phoenix, Arizona — 10:00 MST
Rio de Janeiro, Brezilya — 14:00 BRT
Seul, Güney Kore — ertesi gün saat 2:00 KST
Sidney, Avustralya — Ertesi gün saat 4:00 AEDT
Singapur — Ertesi gün 01:00 SGT
Şangay, Çin — Ertesi gün 01:00 CST
Tokyo, Japonya — ertesi gün saat 2:00 JST
Toronto, Kanada — 13:00 EDT
Vancouver, Kanada — 10:00 PDT

Apple ayrıca 25 Ekim’de iOS 15.1, iPadOS 15.1, watchOS 8.1, tvOS 15.1 ve HomePod 15.1’de kullanıcılara sunulacak.

Peki macOS Monterey hakkında siz ne düşünüyorsunuz?Yorumlarda paylaşmayı unutmayın.

Farklı Haberler:

Teknolojiyi uzun zamandır takip eden Barış Eraslan, bildiklerini ve güncel haberleri okurlarıyla paylaşıyor.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.